Scott.Weber Workplace - DOCKS Building Location City: Pargue, Czech Republic

​Award-winning Hub and Co-Working facilities in a popular residential and commercial district​​

VIEWS:  226
Sectors:
办公空间
Services:
室内设计
Studios:
布拉格
Client:
Scott.Weber

Certifications:

Key Info

Includes:
A mix of flexible co-workinng workplace options for individuals and companies. 12 meeting rooms. Largest meeting room for 20 people. Largest event space for 80 people
Area:
3191m2
Status:
Completed 2024

Map Location

An attractive, functional, and healthy environment

The fit-out for Scott.Weber covers 3191m2 and provides a mix of flexible workplace options for individuals and companies demanding a premium environment in a popular residential and commercial district. The workspace is designed around well-being – space is divided into zones focused on body, mind, and social activities.

Zones designated to specific activities

The social zone features an ample event space, followed by an active zone with a stretching area, a games room, a gym, and a yoga room. The relaxation zone is located in a quiet area with massage facilities, a wellness area, and a fireplace.

Colour palette inspired by nature

The material and colour palette proposed was inspired by four elements – water, air, earth, and fire- that further promote the theme of well-being.

The fit-out design was created by Chapman Taylor's Prague Studio in close collaboration with the Scott.Weber Workplace in-house design team.

Filip Pokorny (Ph.D. in Urban planning and Brownfield regeneration)

Director, 布拉格

Filip joined Chapman Taylor’s Prague studio in 2007 and is responsible for the management of our key projects in Prague.

He has strong retail design skills, as well as specialist design skills in planning and regeneration. 

Balancing commercial and architectural insights, he has worked across all project stages from feasibility, planning and building permitting processes, through to on-site construction quality control. 

Areas of expertise:

Retail / Residential / Masterplanning / Brownfield redevelopment

所获奖项

Hub & Co-working Office of the Year -  Kanceláře Roku Award
Hub & Co-working Office of the Year - Kanceláře Roku Award
All awards
caret-down-skewed caret-down-thin caret-down caret-left-thick caret-left-white caret-left caret-right-thick caret-right-white caret-right caret-up chinese cross download english facebook grid instagram linked-in list mail map pinterest play-button reset search-nobg search-square share twitter views wechat youtube