Certificate of Excellence for Baoshan ASE Mall at the RICS Awards, China

The winners have been announced at The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) Awards in China, with Baoshan ASE Mall awarded a Certificate of Excellence in the Commercial Projects category.

Chapman Taylor designed the interiors of all the public spaces at the mall to capture the energy and excitement of a ‘Taiwanese night market’, as well as designing the multi-level courtyard and the façade. It captures the vibrancy and energy of traditional, long-standing Asian commercial environments.

The RICS Awards showcase the most inspirational initiatives and developments in land, real estate, construction and infrastructure. They recognise outstanding achievement, teamwork and companies.

ASE Mall Baoshan, the largest ASE mall in Shanghai at 175,000m2, opened to the public in December 2021. This experiential retail, dining and leisure centre has been designed to create a fun family day-out destination in north-central Shanghai.

The centre has five floors, of which four are above ground and one is below ground. The basement level has significant retail and F&B tenant space, as well as car parking facilities, and is connected directly to Shanghai Metro Line 7 Dachang Town station. The above-ground buildings are organised into nine blocks forming a square around a comfortable courtyard area.

Chapman Taylor designed the interiors of all the public spaces at the mall to capture the energy and excitement of a ‘Taiwanese night market’, as well as designing the multi-level courtyard and the façade. It captures the vibrancy and energy of traditional, long-standing Asian commercial environments.

The RICS Awards showcase the most inspirational initiatives and developments in land, real estate, construction and infrastructure. They recognise outstanding achievement, teamwork and companies.

ASE Mall Baoshan, the largest ASE mall in Shanghai at 175,000m2, opened to the public in December 2021. This experiential retail, dining and leisure centre has been designed to create a fun family day-out destination in north-central Shanghai.

The centre has five floors, of which four are above ground and one is below ground. The basement level has significant retail and F&B tenant space, as well as car parking facilities, and is connected directly to Shanghai Metro Line 7 Dachang Town station. The above-ground buildings are organised into nine blocks forming a square around a comfortable courtyard area.

Peter Mackey (建筑学职业深造文凭)

董事, 上海 and Beijing

彼得作为查普门泰勒中国区的董事,负责监督和协调设计中国区所有的内部设计和总体规划项目,拥有超过25年的丰富经验。

彼得于1993年取得谢菲尔德大学建筑学职业深造文凭,经过在英国以及中国香港工作多年后,于1997年来到上海。

彼得于2007年作为中国区创始董事加入查普门泰勒,查普门泰勒的一些最大型、最成功的商业项目都是由彼得经手完成的。

专长领域:

室内设计/总体规划

caret-down-skewed caret-down-thin caret-down caret-left-thick caret-left-white caret-left caret-right-thick caret-right-white caret-right caret-up chinese cross download english facebook grid instagram linked-in list mail map pinterest play-button reset search-nobg search-square share twitter views wechat youtube