查普门泰勒米兰工作室 所在城市: 意大利,米兰

项目类型:
办公空间
服务:
室内设计
工作室:
米兰
客户:
Chapman Taylor

证书:

查普门泰勒在米兰的工作室
La rigenerazione ispirata di un vecchio complesso industriale

地图位置

重要信息

包括:
Refurbishment of a theatre to a 40 desk architectural studio. Preserving the spatial qualities of the existing building by maintaining as many as the original architectural elements as possible including window frames, iron and exposed brickwork
面积:
350m²
完成时间:
2015
COMPRENDE:
Ristrutturazione e trasformazione di un teatro in uno studio di architettura con 40 postazioni. Preservare le qualità spaziali dell'edificio esistente mantenendo il maggior numero possibile di elementi architettonici originali, compresi i telai delle finestre in ferro e i mattoni a vista.
AREA:
350 m²
COMPLETATO:
2015

Striking office refurbishment

What was once a Milanese theatre space, in a historic industrial complex built at the beginning of the 20th century, is now transformed into an architectural studio for Chapman Taylor of 350m² and provides space for 40 desks. 

Impressionante ristrutturazione dell'ufficio

Quello che una volta era uno spazio teatrale milanese, in un complesso industriale storico costruito all'inizio del XX secolo, è ora trasformato in uno studio di architettura per Chapman Taylor di 350 m² che ospita 40 scrivanie per i propri collaboratori, nonché uno spazio di coworking.

Workplace design philosophy

We believe that an office must be a place where employees feel comfortable, motivated and inspired. We designed our own studio in Milan in keeping with this philosophy. To preserve the existing volume, space ratio and historical architecture, we have opted to place all the necessary functions within a cube, an iconic shape, totally detached from the existing structure.

Filosofia di progettazione dei luoghi di lavoro

Crediamo che un ufficio debba essere un luogo dove i dipendenti si sentano comodi, motivati e ispirati. Abbiamo progettato il nostro studio a Milano in linea con questa filosofia. Per preservare il volume esistente, il rapporto con lo spazio e l'architettura storica, abbiamo scelto di collocare tutte le funzioni indispensabili all'interno di un cubo, una forma iconica, totalmente distaccata dalla struttura esistente.

Original features retained

Since the internal walls were plastered, it was necessary to remove the existing plaster, sand-blast the brickwork and open two new windows, which had been bricked up over time.

Un restauro conservativo

Nel corso degli anni le pareti interne erano state intonacate, è stato necessario rimuovere l'intonaco fino a far emergere il rosso dei mattoni e aprire due finestre che nel tempo erano state murate.

Chapman Taylor’s Milan team designed their own studio in keeping with the company’s belief that offices must be places where employees feel comfortable, motivated and inspired.

For more information please contact:

Gianfranco Lizzul
Director (Milan)
T: +39 02 8909 5077
Eglizzul@chapmantaylor.com

Further Info, ITALIANO Translation:

Per ulteriori informazioni, si prega di contattare:

Gianfranco Lizzul
Director (Milan)
T: +39 02 8909 5077
E: glizzul@chapmantaylor.com

caret-down-skewed caret-down-thin caret-down caret-left-thick caret-left-white caret-left caret-right-thick caret-right-white caret-right caret-up chinese cross download english facebook grid instagram linked-in list mail map pinterest play-button reset search-nobg search-square share twitter views wechat youtube